1. Geregistreerd

    Ervaren online ondernemer zoekt kleine online applicaties ter overname met Europese groeikansen

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp20rjc28f Soort overname: Alleen investeren, Gedeeltelijk, Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. Het aanbod van het platform/provider bestaat uit een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. Het platform heeft bij een b-b of b-c. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in europa of benelux. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies, implementatie/installatie of maatwerk leveringen. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. cto van grote saas subscription platformen .

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Online applicatie (ASP diensten, App)

Details

Ervaren online ondernemer zoekt kleine online applicaties ter overname met Europese groeikansen

Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of start ups. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in social netwerk, identity framework, pharma, parfum. De kandidaat is 45 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. De familiaire sfeer