1. Geregistreerd

    Europees industrieel bedrijf te koop gevraagd in kunststof, verpakking, metaal of machinebouw

    Regio: zuid holland, utrecht of noord brabant.
  2. KP4837 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn -. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: bij coorkeur ook met iest van productontwikkeling of engeneering Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. De onderneming is specifiek actief in -. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. ondernemingszin, analytisch, veel ervaring .

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Europees industrieel bedrijf te koop gevraagd in kunststof, verpakking, metaal of machinebouw

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een industrieel-, technisch productiebedrijven met product ontwikkeling gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations, finance en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in tu-delft & mba, financieel technisch kennis. ervaring in internationale verkoop algemeen management, opzetten bedrijven in het buitenland.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Venture capital
  3. Investerings/participatie maatschappij