1. Geregistreerd

    Europese webwinkel te koop gevraagd voorraadhoudend

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP4828 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, sociale media en free publicity. De webshop heeft minimaal 7500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of europa.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Europese webwinkel te koop gevraagd voorraadhoudend

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een webwinkels. Het bedrijf is actief in de regio europa. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 51 jaar oud.

Maximale overnamesom 50.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 75.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank