1. Geregistreerd

    Facilitair dienstverlenend bedrijf te koop gevraagd

    Regio: overijssel.
  2. KP1396 Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt een facilitair bedrijf gezocht ter overname dat actief is op het gebied van andere gebieden. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Facilitaire dienstverlener

Details

Facilitair dienstverlenend bedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een vastgoed bedrijf en interim management bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio overijssel. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van operations en algemeen management. Deze investeerder investeert bij voorkeur in slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. De kandidaat is 57 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk