1. Geregistreerd

    Fashion of lifestyle handelsonderneming te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21sph84d Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan tastbaar fashion of lifestyle gerelateerd product. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn tassen, sieraden, koken en keuken, wonen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: een [product dat bijvoorbeeld via dealers of retailers verkocht wordt, maar ook zelf via b2c online platvorm aangeboden kan worden aan eindgebruikers.. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of oost europa. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers .

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Fashion of lifestyle handelsonderneming te koop gevraagd

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een een handelsfirma die kapitaalgoederen aan consumenten verkocht, gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom 150.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk