1. Geregistreerd

    Gevolmacht assurantiekantoor koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP6212 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor wel gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 25.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Gevolmacht assurantiekantoor koop gevraagd

Stabiel

1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een assurantiekantoor. Het bedrijf is actief in de regio gelderland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte.

Maximale overnamesom 4.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank