1. Geregistreerd

    Gevolmacht assurantiekantoor te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP12418 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor wel gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van meer dan 1.000.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 50.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is meer dan 1.000.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 100.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 75%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Gevolmacht assurantiekantoor te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Maximale overnamesom 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Venture capital