1. Geregistreerd

  Groothandel in sport of recreatie-artikelen te koop gevraagd

  Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
 2. KPkp19vdd65g Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan sportkleding of sportattributen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in nederland, europa of benelux. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. momenteel werkzaam als manager. achtergrond als sportdocent, zelf actief (geweest) in voetbal, wielrennen, hardlopen, triatlon.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in sport- en recreatie artikelen

Details

Groothandel in sport of recreatie-artikelen te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat heeft ervaring als manager in het onderwijs. De kandidaat is 36 jaar oud.

Maximale overnamesom 200.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. De familiaire sfeer
 2. Een bank
 3. Een informal investor/business angel
 4. De familiaire sfeer
 5. Een bank
 6. Een informal investor/business angel