1. Geregistreerd

    Groothandel in verpakkingsmaterialen te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP1523 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan verpakkingsmaterialen. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn blisters, kunstofdoosjes, tubes. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groothandel in verpakkingsmaterialen te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel in (media) verpakkingen. Het bedrijf is actief in de regio noord-brabant. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 44 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel