1. Geregistreerd

    Groothandel te koop gevraagd (facilitair producten, schoonmaakmiddelen)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1996 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan facilitaire producten. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn schoonmaak artikelen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. teamplayer/sales/management.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groothandel te koop gevraagd (facilitair producten, schoonmaakmiddelen)

Slechtlopend
Stabiel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een groothandel gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. De kandidaat is 52 jaar oud.

Maximale overnamesom 25.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank