1. Geregistreerd

    Groothandel te koop gevraagd in cctv producten (evt.eigen productie)

    Regio: gelderland, noord brabant of limburg.
  2. KP1723 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan cctv producten en softwareontwikkeling. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie. Extra opmerking: overname personeel is uiteraard bespreekbaar.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groothandel  te koop gevraagd in cctv producten (evt.eigen productie)

Stabiel

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel incl. eigen productontwikkeling. Het bedrijf is actief in de regio noord brabant. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 39 jaar oud.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank