1. Geregistreerd

    Groothandel te koop gevraagd in dak materiaal

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP4597 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan dakmateriaal. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn epdm folie. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux of europa.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groothandel te koop gevraagd in dak materiaal

Slechtlopend

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel in dakafdichting. Het bedrijf is actief in de regio limburg. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank