1. Geregistreerd

    Groothandel te koop gevraagd in tuin en bouw producten on- en off line

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP4476 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan n.v.t.. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan tuin en bouw producten. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn hout. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux of europa. De onderneming is specifiek actief in benelux. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. breed aanbod.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Groothandel te koop gevraagd in tuin en bouw producten on- en off line

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel in tuin en bouw producten zowel on als off line. Het bedrijf is actief in de regio zuid holland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank