1. Geregistreerd

    Grote handelsonderneming met eigen productie te koop gevraagd (ook MBI)

    Regio: Vanuit boxtel / 0,75 uur reistijd. /een straal van 80 km 80 km rondom boxtel.
  2. KP1331 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan producten uit eigen productie. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is zeer wenselijk. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Grote handelsonderneming met eigen productie te koop gevraagd (ook MBI)

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een handelsbedrijf in wellness en recreatie met eigen productlijnen met uitbestede productie gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, finance en algemeen management.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 75.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een informal investor/business angel