1. Geregistreerd

    Handelsonderneming in koffie te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Vanuit amersfoort /een straal van 80 km
  2. KPkp21hlf08t Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan koffie. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn koffie. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: zakelijk, horeca. De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Handelsonderneming in koffie te koop gevraagd ter uitbreiding

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een koffiebranderij. Het bedrijf is actief in de regio amersfoort. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 26 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank
  3. De familiaire sfeer
  4. Een bank