1. Geregistreerd

    Handelsonderneming te koop gevraagd in beton producten voor tuin en agri

    Regio: utrecht of gelderland.
  2. KP1691 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan betonproducten voor tuin en agri. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn plantenbakken, betonplaten, bouwmateriaal. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is zeer wenselijk. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Handelsonderneming te koop gevraagd in beton producten voor tuin en agri

Stabiel

Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een handelsonderneming in tuin producten, beton en hardhout.. Het bedrijf is actief in de regio regio midden nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Crowdfunding