1. Geregistreerd

    Handelsonderneming te koop gevraagd in technische producten (pompen, generatoren)

    Regio: /een straal van 50 km 50 km rondom gorinchem.
  2. KP1021 Soort overname: Geheel, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan technische producten. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn generators en pompen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, afrika of midden-oosten . Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Handelsonderneming te koop gevraagd in technische producten (pompen, generatoren)

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een technische groothandel. Het bedrijf is actief in de regio gelderland/ brabant/zuid holland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Investerings/participatie maatschappij