1. Geregistreerd

    Handelsonderneming te koop gevraagd (mens of dier gerelateerd)

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP4671 Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan intensieve contact doelgroep. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan mens of dier gerelateerd geen ict of technologie. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn food of nonfood. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Handelsonderneming te koop gevraagd (mens of dier gerelateerd)

Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een ict bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in netwerken, advisering, handel in en verkoop. De kandidaat is 46 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk