1. Geregistreerd

    Handelsonderneming te koop gevraagd met te ontwikkelen webshop

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP4786 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. niet. nieuwe uitdaging. .

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Handelsonderneming te koop gevraagd met te ontwikkelen webshop

Slechtlopend
Stabiel

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een agrarisch bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van operations. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in melkvee- en kalkoenhouderij. De kandidaat is 44 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank