1. Geregistreerd

    Hoogwaardig transportbedrijf te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP19262 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op vervoer over water . Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management. De vracht mag hoogwaardig zijn. Het transportbedrijf heeft bij voorkeur een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Hoogwaardig transportbedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een logistieke dienstverlener. Het bedrijf is actief noord-brabant. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel