1. Geregistreerd

    ICT dienstverlener te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1357 Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het ICT-bedrijf biedt advies op het gebied van hardware of software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing, crm, erp of edi. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Advies en dienstverlening ICT bedrijf

Details

ICT dienstverlener te koop gevraagd

Slechtlopend
Net gestart

1 medewerker

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een transport en marketingbureau gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, it en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in kennis van management, project en programma management, logistiek, sales, operations en telecommunicatie. De kandidaat is 57 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank