1. Geregistreerd

    Importerende handelsonderneming te koop gevraagd die kan worden samengevoegd met automotive groothandel

    Regio: gelderland, flevoland, utrecht, zuid holland, zeeland of noord brabant.
  2. KPkp20xjm48w Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan handelsonderneming die ook importeert en waarbij synergie is in bedrijfsvoering qua logistiek, administratie e.d.. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: groothandels functie, maar directe afzet mogelijkheden naar b2c zijn bespreekbaar. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. logistieke functie, opslag en verzending.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in auto's en accessoires

Details

Importerende handelsonderneming te koop gevraagd die kan worden samengevoegd met automotive groothandel

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Slechtlopend

>10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een importeur in auto onderdelen. Het bedrijf is actief in de regio oost nederland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 45 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank