1. Geregistreerd

    Internationaal koeriersbedrijf te koop gevraagd (voorkeur expressvracht)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP2026 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan expresse en luchtvracht. Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van koeriersdiensten. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op vervoer door de lucht. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management. Toelichting: bij voorkeur in de expressvracht Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, contracten en wagenpark van het bedrijf.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Internationaal koeriersbedrijf te koop gevraagd (voorkeur expressvracht)

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een sneltransport, koerier, gespecialiseerd transport, vervoer van luchtvracht etc.. Het bedrijf is actief in de regio rijnmond, rotterdam. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank