1. Geregistreerd

    Internationaal productiebedrijf te koop gevraagd (brede interesse)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP2163 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa of oost europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Internationaal productiebedrijf te koop gevraagd (brede interesse)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een door de concurrent overgenomen it onderneming gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, finance, it en algemeen management. De kandidaat is 27 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer