1. Geregistreerd

    Internationaal transportbedrijf te koop gevraagd Zuid Holland en Brabant

    Regio: zuid holland of noord brabant.
  2. KPkp21pfk77c Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig of container zijn. Toelichting: distributie Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming is vooral actief in benelux of europa. De onderneming is specifiek actief in benelux, frankrijk, spanje, portugal. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, contracten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

De kandidaat is 20 jaar werkzaam in de transport en logistiek. 3 jaar planning en CS, 13 jaar Regio manager transport Nationaal, 3 jaar Operationeel Directeur transport bedrijf 100 FTE, Heden COO transportbedrijf 30 FTE

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Internationaal transportbedrijf te koop gevraagd Zuid Holland en Brabant

Stabiel

>10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Maar heeft 20 jaar ervaring in de branche. De kandidaat is 52 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel