1. Geregistreerd

    Internationale handelsonderneming in vee huisvesting te koop gevraagd (mag met productie)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23gsl88w Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn koeien en huisvesting. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is zeer wenselijk. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: boeren. De onderneming is vooral actief in europa. De onderneming is specifiek actief in duitsland, frankrijk en engeland. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Internationale handelsonderneming in vee huisvesting te koop gevraagd (mag met productie)

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel. Het bedrijf is actief in de regio zwolle. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank