1. Geregistreerd

    Internationale handelsonderneming te koop gevraagd door buitenlands bedrijf dat in NL wil vestigen

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21cjh34q Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Toelichting: bouwmarkt , dhz, industrie. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Internationale handelsonderneming te koop gevraagd door buitenlands bedrijf dat in NL wil vestigen

Stabiel

Geen medewerkers, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat zoekt voor een cliënt. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor als adviseur op zoek naar een buitenlands bedrijf dat zich wil vestigen in nl. De kandidaat is 53 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een informal investor/business angel