1. Geregistreerd

    Internationale handelsonderneming te koop gevraagd evt. met eigen productie

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1789 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten , azië of australië. Extra opmerking: redelijk flexibel m.b..t het aantal medewerkers.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Internationale handelsonderneming te koop gevraagd evt. met eigen productie

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een handelsonderneming gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een informal investor/business angel