1. Geregistreerd

  Internationale handelsonderneming te koop gevraagd ter uitbreiding

  Regio: Geheel Nederland
 2. KPkp19bxk90d Soort overname: Gedeeltelijk, Geheel, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming of kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten , azië of australië. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Internationale handelsonderneming te koop gevraagd ter uitbreiding

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een projectinrichtingsbedrijf, een handelsonderneming en diverse investeringen. Het bedrijf is actief breda. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 43 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. De familiaire sfeer
 2. Het zakelijk netwerk
 3. Een bank
 4. Een informal investor/business angel
 5. Venture capital
 6. Investerings/participatie maatschappij
 7. Crowdfunding
 8. De familiaire sfeer
 9. Het zakelijk netwerk
 10. Een bank
 11. Een informal investor/business angel
 12. Venture capital
 13. Investerings/participatie maatschappij
 14. Crowdfunding