1. Geregistreerd

    (internationale) online uitgeverij te koop gevraagd eventueel met fysiek product

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21qnh06j Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het platform heeft bij een b-b of b-c. Toelichting potentie voor verdere ( internationale ) groei.. Qua levensfase is er interesse in fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. Het gewenste verdienmodel is een abonnementen, gratis product met ander verdienmodel of advertenties. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van productontwikkeling, meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in europa.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Kandidaat heeft 30 jaar ondernemerschap achter de rug. met wereldwijde verkoop van fysieke producten. Na verkoop en sabbatical heeft hij voor een voor scale up foodbedrijf gewerkt met online verkoop. De kandidaat zoekt vooral schaalbaarheid van de activiteiten. Dat kan in combinatie met een fysiek product. De kandidaat wil actief zijn in deze en mede richting geven

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Online uitgeverij

Details

(internationale) online uitgeverij te koop gevraagd eventueel met fysiek product

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Net gestart

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een internationale handelsorganisatie/uitgeverij gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, finance en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in speelgoedmarkten, promotionele markt en zoetwaren. De kandidaat is 59 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. De familiaire sfeer