1. Geregistreerd

    Internationale rendabele webwinkel te koop gevraagd met maatwerk leveringen

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP19542 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van partnernetwerk uitbreiding en persoonlijke verkoop toevoegen. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Internationale rendabele webwinkel te koop gevraagd met maatwerk leveringen

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een feestcafé gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in international handelen, webshop handel .

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank
  3. Crowdfunding