1. Geregistreerd

    Internationale webshop te koop gevraagd eventueel met eigen productie

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP19597 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Meer informatie aanvragen

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of europa. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites en sociale media.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Internationale webshop te koop gevraagd eventueel met eigen productie

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank