1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt dames-, heren-, en kinderkledingwinkels ter overname in heel NL

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp19hlj46q Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Deze kledingwinkel verkoopt damesmode, herenmode en kindermode. De gewenste style is klassiek, eigentijds of trendy. Het bedrijf bedient de doelgroep in het laag, midden of hoog segment. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Detailhandel non food

Soort bedrijf: Kledingwinkel

Details

Investeerder zoekt dames-, heren-, en kinderkledingwinkels ter overname in heel NL

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups, snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. De kandidaat is 40 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Investerings/participatie maatschappij