1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt diverse makelaarskantoren gericht op de particuliere markt

    Regio: geheel nederland m.u.v. limburg en zeeland.
  2. KPkp19rrk45l Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het makelaarskantoor is actief in woningen. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en klanten. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Makelaarskantoor

Details

Investeerder zoekt diverse makelaarskantoren gericht op de particuliere markt

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, start ups, stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in jarenlang actief geweest als bankier in investment en private banking. De kandidaat is 38 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. De familiaire sfeer
  3. Een bank