1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt groot internationaal productiebedrijf (kunststof, metaal of verpakkingen)

    Regio: mag heel europa zijn.
  2. KP1498 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux, europa of europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Investeerder zoekt groot internationaal productiebedrijf (kunststof, metaal of verpakkingen)

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 4.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Venture capital