1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt groot productiebedrijf met batch productie en actief in Europa

    Regio: flevoland, noord holland, utrecht, zeeland, flevoland, noord holland, utrecht of gelderland.
  2. KP18998 Soort overname: Gedeeltelijk, MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: -

Details

Investeerder zoekt groot productiebedrijf met batch productie en actief in Europa

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. De kandidaat heeft een detachering gehad. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in revalidatie en re-integratiebedrijf.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel