1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt industrieel bedrijf in voedingsmiddelen industrie

    Regio: flevoland, noord holland of utrecht.
  2. KP3309 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Voedingsmiddelen industrie

Details

Investeerder zoekt industrieel bedrijf in voedingsmiddelen industrie

Stabiel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en productontwikkeling. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. De kandidaat is 43 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 4.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer