1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt installatiebedrijf (alarm, elektra en duurzame installaties)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp19fgm37z Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van elektra, alarm of duurzame installatie. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. Het percentage van de omzet als onderaannemer is maximaal 100%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft bij voorkeur niet meewerken of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Bouw

Soort bedrijf: Installatiebedrijf

Details

Investeerder zoekt installatiebedrijf (alarm, elektra en duurzame installaties)

Net gestart
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, start ups of stabiele bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols of naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. De kandidaat is 29 jaar oud.

Maximale overnamesom 150.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank