1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt internationale groothandel in bloemen

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp19gwd85s Soort overname: Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan internationale handel. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn bedrijven die al importeren en exporteren . Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming of kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in benelux, zuid amerika of azië. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in bloemen en planten

Details

Investeerder zoekt internationale groothandel in bloemen

Slechtlopend
Net gestart
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in slechtlopende bedrijven, snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in import export non food handel. De kandidaat is 38 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een informal investor/business angel
  3. Investerings/participatie maatschappij