1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt internationale handelsonderneming met exclusieve verkooprechten

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23wnk00w Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is noodzakelijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in europa, nederland of midden-oosten .

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Investeerder zoekt internationale handelsonderneming met exclusieve verkooprechten

Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Stabiel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols of naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in hotel, restaurant en home textile. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank