1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt internationale webwinkel

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP10165 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, emailmarketing en partnernetwerk uitbreiding. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of europa.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Investeerder zoekt internationale webwinkel

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in investeert momenteel zo'n zeven online bedrijven.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Investerings/participatie maatschappij