1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt kleine machinefabrieken ter overname in Utrecht met veel engineering

    Regio: utrecht .
  2. KPkp20wdj85h Soort overname: Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

Investeerder zoekt kleine machinefabrieken ter overname in Utrecht met veel engineering

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Maximale overnamesom 200.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer