1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt machinefabriek te koop gevraagd (batch of stuksproductie) en bij voorkeur met een eigen merk

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp22qdl09h Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft bij voorkeur niet meewerken of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

Investeerder zoekt machinefabriek te koop gevraagd (batch of stuksproductie) en bij voorkeur met een eigen merk

Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend
Stabiel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Toelichting: een ondernemende investeerder gericht op succesvolle, duurzame groei bij mkb-ondernemingen onze focus is op het versnellen van groei, niet op het besparen van kosten. de ondernemingen waar wij in investeren hebben een ebitda (winst voor belastingen, rente en afschrijvingen) van €2 tot 10 miljoen. investeren kunnen wij doen op verschillende manieren pre-exit: jouw bedrijf voor een gedeelte verkopen en samen met ons verder groeien volledige overname: jouw bedrijf in zijn geheel verkopen aan ons inclusief eventuele opvolging van directie posities mbo of mbi: samen met ons een bedrijf met veel potentie kopen De kandidaat is 35 jaar oud.

Maximale overnamesom meer dan 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Meer dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Investerings/participatie maatschappij
  3. Een bank
  4. Investerings/participatie maatschappij