1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt voedingsmiddelenbedrijf ter overname

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp20vsm97k Soort overname: Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers .

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Voedingsmiddelen industrie

Details

Investeerder zoekt voedingsmiddelenbedrijf  ter overname

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. De kandidaat is 55 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 6.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk