1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt voorraadhoudende Europese webwinkel

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21gvf61d Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, emailmarketing, affiliate marketing/vergelijkingssites en sociale media. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-cb-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of maatwerk leveringen.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Investeerder zoekt voorraadhoudende Europese webwinkel

Net gestart
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of start ups. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. De kandidaat is 54 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank