1. Geregistreerd

    KDV, BSO of peuterspeelzaal te koop gevraagd in Brabant (max 1 mio euro overnamesom)

    Regio: Vanuit boxtel /een straal van 20 km
  2. KPkp23mdg50q Soort overname: Geheel, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal gezocht ter overname. Het aantal groepen is minimaal 2. Er kan worden gewerkt met een horizontale of verticale indeling van de groepen. Als pedagogische methode is nee gewenst. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, bestaande contracten en zorglocatie. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving) en managen op afstand of investeren met vinger aan de pols.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Kinderdagverblijf

Details

KDV, BSO of peuterspeelzaal te koop gevraagd in Brabant (max 1 mio euro overnamesom)

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een kinderopvang. Het bedrijf is actief in de regio noord brabant. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 44 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank