1. Geregistreerd

    KDV, BSO of peuterspeelzaal te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18kkj85t Soort overname: Geheel, MBI-traject, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal of gastouderbureau gezocht ter overname. Het aantal groepen is minimaal 2. Er kan worden gewerkt met een horizontale of verticale indeling van de groepen. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, bestaande contracten en zorglocatie. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving) en managen op afstand of investeren met vinger aan de pols.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Kinderdagverblijf

Details

KDV, BSO of peuterspeelzaal te koop gevraagd ter uitbreiding

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een kinderopvang. Het bedrijf is actief heel nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 35 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer