1. Geregistreerd

    Klein assurantiekantoor te koop gevraagd 30 km rondom Breukelen

    Regio: Vanuit breukelen /een straal van 30 km
  2. KP6323 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor niet gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 50.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 50.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Klein assurantiekantoor te koop gevraagd 30 km rondom Breukelen

Stabiel

1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een assurantie -en hypotheekadvieskantoor. Het bedrijf is actief in de regio vechtstreek. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 43 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank