1. Geregistreerd

    Klein industrieel bedrijf te koop gevraagd (landbouwmachines, metaalverwerking)

    Regio: verplaatsbaar.
  2. KP1254 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan landbouw of loonbedrijf. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn landbouwmachines en groenrecycling. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: metaalverwerking/machinebouw-landbouw Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux. De onderneming is specifiek actief in belgie/frankrijk/roemenie. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Klein industrieel bedrijf te koop gevraagd (landbouwmachines, metaalverwerking)

Stabiel
Net gestart

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een groothandel in garage- en revisie onderdelen, carrosserie en verven gehad.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank