1. Geregistreerd

    Klein industrieel bedrijf te koop gevraagd met advies gevoelig product

    Regio: friesland, groningen, drenthe of overijssel.
  2. KP2222 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Klein industrieel bedrijf te koop gevraagd met advies gevoelig product

Stabiel

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een restaurant gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, finance en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in algemeen manager. De kandidaat is 55 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank